X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Kunst en cultuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Afrika, tijd voor verandering

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 01-10-2010
Auteur: Carina03
In geen werelddeel is het verschil tussen arm en rijk zo groot. Is zoveel honger en sterven er zoveel mensen per dag een hongerdood of door uitdroging. Ook is er geen land te vinden waar zoveel babys en kinderen sterven aan onschuldige kinderziekten.

Hulp

Al jarenlang worden er allerhande acties gehouden voor Afrika op een wereldwijde basis. Waarom komt hier dan geen verandering? Moeten we de hulp op een andere manier gaan uitvoeren. Wordt het niet eens tijd om de hulp aan Afrika onder een microscoop te leggen en het allemaal anders te doen?

Strijkstok

Veel geld blijft aan de strijkstok hangen, vervolgens blijven in Afrika regeringen bestaan die zich verrijken aan de acties. Binnen de landen in Afrika worden veel oorlogen gevoerd. Er bestaan nog stamhoofden en veel verborgen strijders. Wanneer zetten wij in het rijke Westen de puntjes op de i? Veel van het werk in de gebieden wordt door vrijwilligers gedaan, waarom gebruiken we niet een deel van het geld door hen vanuit hier rechtstreeks te betalen. Geef hen een budget om daar te besteden waar nodig. Een goede administratie en gedegen controle zodat alles gaat lopen zoals het hoort. Sla al die tussenwegen over, zet hier mensen in besturen en directies die voor minimaal de helft minder hetzelfde werk willen doen. Spendeer deze besparing aan opleidingen voor de vrijwilligers die zich al jaren inzetten om van dit mooie continent een leefbaar continent te maken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl