X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Kunst en cultuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hoe EEN is Europa?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 01-10-2010
Auteur: Carina03
We hebben ons best gedaan, er is veel geprobeerd. Als uitslag kan geconcludeerd worden dat Europa net als vroeger Duitsland is gescheiden in Oost en West.

Opgeven

Hoelang moet je als burgers van een land alles pikken, of als regering je eigen land ten onder zien gaan? Een dorp in Italie werd geterroriseerd door Roemenen, kinderen werden van hun schoentjes beroofd op weg naar- of van school. Vrouwen durfden hun was niet meer buiten te hangen. In Frankrijk staat nu het Roma-probleem in de kijker, overigens ook afkomstig uit Roemenie. De voormalige Joegoslaven zijn veelvuldig te vinden in het criminele circuit in ons eigen land waar elke liquidatie of geweldadige overval, als ook de skimpraktijken uitgevoerd schijnen te worden door mensen met een Slavisch uiterlijk. In Spanje heeft Catalunya zich afgezonderd van de rest van Spanje en zijn een autonomische staat geworden. Enkele landen waaronder Engeland weigeren zich nog altijd aan te sluiten bij de euro en zelfs de tijdzone.

Grenzen dicht

Voor mensen die netjes oppassen en een geliefde in een ander land hebben. Die hun kinderen drie maanden per jaar kunnen zien omdat de inkomste niet hoog genoeg zijn of omdat men een uitkering heeft. Grenzen open voor alle gelukzoekers die willen proberen of het elders wel lukt en als dat niet het geval is dan maar gewoon pakken wat ze tekort komen. Brussel heeft tunnelvisie, ziet de ellende niet die EEN Europa aanricht. Aan de muur van Babylon werd toen al besloten dat verschillende mensen niet samen KONDEN wonen en werken en werden ze gegroepeerd naar taal. We hebben geprobeerd om tegen dat besluit in alles weer bijelkaar te brengen. Wanneer wordt de situatie overzien en het besluit genomen of het blijvend moet zijn of dat terugdraaien misschien toch beter is en dat HIJ het zo slecht nog niet zag. Misschien moeten we kijken naar het aanpassingsvermogen en niet naar het geldelijk vermogen. Door te besparen op hen die niet willen kunnen zij die graag willen met volle glorie in dit land ontvangen worden of ze nu wel of geen (groot) inkomen hebben uit eigen arbeid. Ik zie liever twee gelukkige mensen uit totaal andere culturen hier een worden, gezinnen samengevoegd en gelukkig zijn dan de angst in de ogen van hen die op een hardhandige manier getroffen zijn door andere culturen die niet willen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl