X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Kunst en cultuur / Volken RSS


Mijn reisverslag
Geplaatst op 07-01-2016 door Boeddha20 in de categorie Kunst en cultuur / Volken
Op naar Indonesie. Dankzij de weergoden die weer eens erg hebben huisgehouden.Mijn reisverslag naar Indonesie Java Bali.
De geschiedenis van Maastricht
Geplaatst op 06-01-2011 door Berto in de categorie Kunst en cultuur / Volken
Maastricht is een prachtige stad vol met†kunst en cultuur en is bovendien het bruisende centrum†en hoofdstad van Limburg.Het is de meest†zuidelijke stad van Nederland.†Ver voordat Maastricht bestond†leefden†hier ook al mensen en wel in een lŲssgroeven...
Rotterdam door de eeuwen heen
Geplaatst op 08-12-2010 door Berto in de categorie Kunst en cultuur / Volken
Rotterdam kreeg in 1340 stadsrechten. De stad heeft een geschiedenis van al meer dan 9 eeuwen. In 1028 werd de stad al vermeld in allerlei boeken en wel onder de naam Rotta. Pas nadat in 1872 de Nieuwe Waterweg werd geopend ging de stad behoorlijk...
The US of A, nog altijd land van hoop?
Geplaatst op 05-10-2010 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Volken
Obama wil terug naar de tijd dat alles goed was in Amerika. Dat mensen er weer van dromen om naar het land te gaan en daar een nieuw leven op willen bouwen. Maar hoe goed is Amerika nu eigenlijk of hoe goed is het ooit geweest?
Afrika, tijd voor verandering
Geplaatst op 01-10-2010 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Volken
In geen werelddeel is het verschil tussen arm en rijk zo groot. Is zoveel honger en sterven er zoveel mensen per dag een hongerdood of door uitdroging. Ook is er geen land te vinden waar zoveel babys en kinderen sterven aan onschuldige kinderziekten.
Hoe EEN is Europa?
Geplaatst op 01-10-2010 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Volken
We hebben ons best gedaan, er is veel geprobeerd. Als uitslag kan geconcludeerd worden dat Europa net als vroeger Duitsland is gescheiden in Oost en West.
Australie, (met puntjes op de e)
Geplaatst op 01-10-2010 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Volken
Australie is een vergestrekt land dat hoofdzakelijk bewoond wordt aan de kuststreek. De meeste mensen denken bij Australie aan het Great Barrier Reef en de Flying Doctors maar Australie is zoveel meer.
Zomercarnaval in de regen.
Geplaatst op 31-07-2010 door Janherni in de categorie Kunst en cultuur / Volken
Als ik nu, zaterdagmiddag ,12 uur, naar buiten kijk , ziet het er niet zo lekker uit voor het zomercarnaval-spektake, wat vanmiddag voor de zesentwintigste keer over de binnenstad van Rotterdam losbarst..
Dromenvangers
Geplaatst op 27-04-2010 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Volken
Veel inheemse volkeren geloven in de kracht van de dromenvangers. In de zogenaamde beschaafde wereld duiken ze ook steeds vaker op. Is het geloof of bijgeloof?
Meibomen in de Eifel
Geplaatst op 26-04-2010 door Auguri18 in de categorie Kunst en cultuur / Volken
Iedereen die rond deze periode een uitstapje naar de Eifel maakt in Duitsland zal zich wellicht verbazen over de vele zogenaamde meibomen die in menig dorpje fier boven alle huizen uitsteken. In dit artikel een uitleg over de achtergronden van meibomen...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl