X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Kunst en cultuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Bezoek New York

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 29-03-2010
Auteur: AnnaStaal
Stedentripjes maken we steeds vaker en we gaan steeds verder weg. Maar is New York net even iets te ver of neem je deze wereldstad ook mee?


Het benoemen van bezienswaardigheden doen de lokale VVVís meer dan prima, maar bepaalde steden moet je bezoeken om de stad die ze zijn, hun betekenis, het leven kortom het totaalplaatje van een stad. New York hoort in dit rijtje thuis, want strikt genomen is New York voor Europese begrippen nieuw en zou je voor historische zaken niet hoeven te bezoeken.

Maar New York hoort wel in dit rijtje om het genoemde totaalplaatje. New York is de belichaming van de Verenigde Staten. De stad van Frank Sinatra, maar ook de stad waar het World Trade Center tegen de grond ging tijdens een aanslag en de stad die werkelijk altijd leeft.

Maar New York kent ook de beste eethuisjes, veel toneel en prachtige musicals en de meest exclusieve modewinkels en hotels. ďgewoonĒ een romantisch weekend kan dus ook, je moet er alleen de grote plas voor over en dat doet veel mensen weerhouden deze enorme stad te bezoeken. Maar dit neemt niet weg dat deze stad in het rijtje van te bezoeken steden thuis hoort en je deze stad echt bezocht moet hebben. Zelfs de bekende Amerikanen kunnen alleen in deze stad redelijk anoniem over straat, waar anders dan in een stad waar allen kan en mag.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl