X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Kunst en cultuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Good Karma Bad Karma

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van martineschoo martineschoo Auteur op infoyo sinds
13 December 2009


Bekijk het profiel van martineschoo
Datum: 11-03-2010
Auteur: Martineschoo
Wat weten we nou eigenlijk echt van karma , een hoop mensen geloven dat dit een kracht is die om je heen hangt, of dat het een uiting is van god die je beloont als je goede dingen doet.

De betekenis Karma

Als je terug gaat naar het boeddhisme en hindoeÔsme is karma een letterlijke vertaling van handeling, dus goede handelingen en slechte handelingen, nou is het niet het geval dat als je goede dingen doet dat je beloont word en als je slechte dingen doet je bestraft wordt, maar als je goede handelingen verricht voel je je eigen goed en zal je dit ook uitstralen wat vervolgd word op meer goede dingen of zoals ze in het boeddhisme zeggen vipāka , vipāka is het gevolg van een handeling, het boeddhisme spreekt alleen in het geloof niet over het gevolg maar alleen over de daden en acties .

Verder gaan met Karma

Karma is niet iets wat om je heen hangt maar iets wat je hoort te doen, elk mens hoort karma daden te verrichten en voor jezelf is het mooi meegenomen dat je je eigen er goed door gaat voelen. Dus voor iedereen die zich goed wil voelen zorg dat je een hoop goede karma verricht en laat de slechte achter .
In het dagelijks leven is het erg makkelijk om deze karma daden te verrichten, al zou je iemand voor laten gaan in het verkeer of wachten tot de oude dame is overgestoken misschien alleen al iets rustiger rijden waar er kinderen spelen of gewoon ook is lief zijn voor je zelf, je man, moeder ,vader of vrienden. Ik zelf heb mijn slechte karma achter mij gelaten en probeer mijn kleine acties goede karma te verrichten. En het werkt ik voel me GOED.

Reacties op dit artikel
Anygroove, 2010-06-23
( 0 )

Mooie uitleg!
(voel me al een stuk beter).
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl