X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Kunst en cultuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Schrijven over eten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 16-02-2010
Auteur: AnnaStaal
Eten doen we allemaal, immers een dagelijkse behoefte en een receptenboek of een beperkte calorieopsomming zoals die van Sonja Bakker, kunnen we ook nog wel maken. Maar zo schrijven over eten dat je het bijna kunt proeven is een kunst. Een Texaan, John J., zoals hij bekend is, kan dat.


John J. heet waarschijnlijk niet eens echt zo, maar hij heeft ook geen behoefte aan bekend zijn. Op internet moet je goed zoeken om iets over hem te vinden, maar waar hij gaat vertellen of schrijven over eten, kan hij het zodanig dat het water je ongeveer uit de mond loopt.

Tijdens een verblijf aldaar, enkele jaren geleden, hoorde ik hem op een lokale zender. Tijdens een regulier middagprogramma met allerlei kook- en huishoudtips was plots John J. te horen. Een man met een wat rauwe stem, niet iemand die je associeert met kookpotten, maar koken kan hij als de beste en er over vertellen nog beter.
Na wat zoekwerk bleken er ook leuke boekjes te zijn die in grote hoeveelheden over de toonbank gaan. Hij wil toegankelijk zijn, dus het zijn geen peperdure ingebonden exemplaren, maar een eenvoudig pocketboekje met heerlijke recepten. Echter, zijn verhaal erbij hoe hij gekomen is tot het recept en hoe hij het eten consumeert doen het water in de mond lopen.

Inmiddels komt hij af en toe ook op YouTube voorbij en is hij een enkele keer op een van de nationale zenders geweest. Hij promoot op zich zijn boeken niet door overal te verschijnen, maar zijn boekjes en verhalen verkopen zichzelf. Helaas is hij in Nederland nog niet opgedoken, maar wat ook de vraag is of dat werkt. Het vertalen kan het ook in kwaliteit doen afnemen en dan is het plots een van de vele kook- en receptenboeken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl