X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Kunst en cultuur / Overige RSS


En toen was Sint in Nederland
Geplaatst op 21-11-2008 door Nagelsan in de categorie Kunst en cultuur / Overige
Tja, dan heb je een probleem. De Sint is eindelijk in Nederland, maar jij bent in Spanje. En je kind dus ook. Hieronder een leuk gedichtje daarover.
Wijn gevonden uit de periode 5000 v Chr.
Geplaatst op 21-11-2008 door Taxidi in de categorie Kunst en cultuur / Overige
Amerikaanse archeologen hebben in Iran het oudst bekende overblijfsel van wijn gevonden. Het bezinksel zat in een kruik die werd gevonden in een dorpje uit de steentijd in het Zagrosgebergte in het noorden van Iran.
Het ontstaan van Halloween
Geplaatst op 11-11-2008 door Truus in de categorie Kunst en cultuur / Overige
31 oktober, de nacht van Halloween. In oorsprong bij de Kelten de nacht van het oude jaar.De pompoenen met gezichten, mensen die zich verkleden en kinderen die bedelend langs deuren gaan. Het veramerikaanse feest kenne wij nu ook.
Verschillen: overeenkomsten met nuances?
Geplaatst op 09-11-2008 door Emfkruyssen in de categorie Kunst en cultuur / Overige
Bekend is dat de westerse culturen en die uit het oosten, zoals de Chinese cultuur, sterk van elkaar verschillen. Toch treft men duidelijke overeenkomsten aan.
Genre: zielig verhaal
Geplaatst op 07-11-2008 door Truus in de categorie Kunst en cultuur / Overige
Smartlappen ken ik wel. En ook scetches van Hans Dorrestein. Maar in de korte verhalen ben ik tot nog toe nog nooit een zielig verhaal tegengekomen. Dus waag ik me er zelf aan.
Belle en het beest musical beschrijving
Geplaatst op 20-10-2008 door Tazza in de categorie Kunst en cultuur / Overige
Dit is een musicalbeschrijving van Belle en het Beest. Hierin staat onder andere: een samenvatting, het toneelbeeld, muziek en geluidseffecten, de personages, de Thematiek en interpretatie, boeiende werking, de structuur, den kleine recensie. De...
Wat is een skutsje?
Geplaatst op 08-10-2008 door Maxkoe in de categorie Kunst en cultuur / Overige
Een skŻtsje (fries voor schuitje) is een houten of stalen tjalk gemaakt in Friesland en bedoeld voor het vervoer van goederen door Friesland. Zij waren de vrachtwagens van toen en vervoerden allerlei goederen zoals mest en aardappelen. Een skŻtsje moet...
Humor, waar blijft ie?
Geplaatst op 16-09-2008 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Overige
In tijden van nood zeggen ze, groeit de humor. Maar waar blijven ze dan die leuke waargebeurde verhalen, gezegdes, en stand-up comedians?
Toneeltekst (zelf geschreven)
Geplaatst op 06-09-2008 door Kennyjenny in de categorie Kunst en cultuur / Overige
Het concept:Een Marokkaanse jongen wordt verliefd op een Vlaams meisje. Maar het meisje durft niet te antwoorden op haar gevoelens, omdat volgens haar familie een Marokkaanse jongen gevaarlijk en een crimineel is.
Toneeltekst (zelf geschreven) 2
Geplaatst op 05-09-2008 door Kennyjenny in de categorie Kunst en cultuur / Overige
Dit is een stukje uit een Franstalig toneel dat ik samen met een aantal vrienden geschreven heb. Iedereen mag het vrij gebruiken mits men het mij wel eerst meedeeld.Veel plezier en vergeet zeker je op/aanmerkingen niet na te laten hť!Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl