X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Kunst en cultuur / Gedichten RSS


Dromen om de droom
Geplaatst op 15-01-2010 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Soms is alles wat je nog kunt doen, dromen. Dromen van een betere wereld, van meer gerechtigheid en vooral van rust en vrede. Hoe raar het ook klinkt, dromen houd je op de been en geeft je de kracht die je nodig hebt.
Meerdere kleine gedichten
Geplaatst op 14-01-2010 door Xiotin in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Ik heb hieronder meerdere gedichten bij elkaar gezet, omdat ik ze anders niet kon plaatsten. Ze hebben wel allemaal het zelfde thema: Liefde.
Meerdere kortere gedichten
Geplaatst op 14-01-2010 door Xiotin in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Hier heb ik weer meerdere kortere gedichten bij elkaar gezet omdat ik deze anders niet plaatstenkon. dit eer zijn ze echter wel van verschillende themas.
Meerdere korte gedichten
Geplaatst op 14-01-2010 door Xiotin in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Hieronder staan meerdere korte gedichten, die te kort waren om appart te plaatsen. Toch wil ik deze met jullie delen, vandaar dat ik deze samen voeg. Ik heb er op gelet dat deze allemaal over het lichaam gaan.
The Autumn
Geplaatst op 14-01-2010 door Inge-Habanera in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Ik wil jullie na alle informatie en betogen een muziektekst voorleggen. Ik schrijf deze sinds een jaar of 5 en gebruik ze in mijn pop-rock band Intended. Ik geloof dat een gedicht of in dit geval een muziektekst meer kan zeggen dan een stuk...
Herfstgestorven (de dood bedrogen)
Geplaatst op 13-01-2010 door Christiaan79 in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
De zon breekt door de wolken,Het stilt de stormen in mijn hoofd,De wind is gaan liggen,Het geluid van de donder lijkt gedoofd,In haar armen voel ik mij immer veilig,Als een kind in moeders schoot,En kende ik het geheim der onsterfelijkheid,Dan bedrogen...
Gedichten zijn levenslessen
Geplaatst op 13-01-2010 door Nake in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Mensen die gedichten schrijven, zijn meestal romantische personen. Ze zijn sociaal maar hun innerlijke gevoelens kunnen ze beter op papier verwerken dan erover te praten. Leer ze kennen door hun geschreven gedachten te lezen.
3 korte gedichten
Geplaatst op 07-01-2010 door Xiotin in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Soms maak je gedichten die te kort zijn om hier te plaatsten, ik heb er hier velen van, toch wil ik ze delen, en dat doe ik dus door er meerdere in een artikel te plaatsten. Dit keer hebben deze hebben beide een ander thema.
2 kortere gedichten
Geplaatst op 07-01-2010 door Xiotin in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Soms maak je gedichten die te kort zijn om hier te plaatsten, ik heb er hier velen van, toch wil ik ze delen, en dat doe ik dus door er meerdere in een artikel te plaatsten. Dit keer hebben deze geen gelijk thema.
2 korte gedichten
Geplaatst op 07-01-2010 door Xiotin in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Soms maak je gedichten die te kort zijn om hier te plaatsten, ik heb er hier velen van, toch wil ik ze delen, en dat doe ik dus door er meerdere in een artikel te plaatsten. Dit keer hebben dezen geen gelijk thema.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl