X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Kunst en cultuur / Gedichten RSS


Gedichten van mij
Geplaatst op 29-11-2011 door Seneab in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
In de boek des levens schijf ik mijn verhaal, Zolang ik nog adem haal,Hou ik mn pen dichtbij, Wanneer de zon ondergaat, de avond veranderd in de nacht,is er morgen weer een dag, Een nieuwe dag, een lege bladzijde Er staat nog niets geschreven.Bij die...
verkeerde keuze gemaakt (abortus)
Geplaatst op 29-11-2011 door Seneab in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Is het een verkeerde keuze des tijds? of moest het zo zijn? Wat het ook was, het heeft me geraakt.Omdat ik er elke keer aan denk. Het is een deel van mn leven. 
Dag majesteit
Geplaatst op 09-04-2011 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Dag majesteit mag ik wat vragen. Over het onrecht in dit land, alle dagen. Mag ik vragen hoe het kan, dat een vrouw en een man. Die er alles voor zouden geven, van u gescheiden moeten leven.
Sinterklaasgedicht schrijven?
Geplaatst op 11-11-2010 door Infoyo in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Iedereen vind Sinterklaas een leuk feest. Maar soms kan het uitlopen tot een ramp. Wanneer? Zodra je een gedicht moet schrijven. Als je tot die groep behoort dan lijkt een goede oplossing mijlenver weg. Wij hebben echter een aantal suggesties.
De herfst is begonnen.
Geplaatst op 01-11-2010 door Champ3 in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Nog een paar leuke dingen die ik nog vond.Ik hoop dat u hier ook net zů van geniet.En de spreuken zijn niet voor de poes.U ziet het wel.
kind en huwelijk
Geplaatst op 30-10-2010 door Lovebird1979 in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Helaas is dit artikel verwijderd vanwege problemen op de site ik wilde dit artikel niet langer meer publiceren op deze site omdat er geen reactie op mijn vragen komen. Mijn excuses.
Loflied aan een mooie vrouw.
Geplaatst op 24-09-2010 door Champ3 in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Ditmag men zien als een lied,gedicht of wat men maar wil.Ik vind het meer een lied, en het komt diep uit mijn hart.En ik hoop dat u het leuk vind.
Dichter Tim Crashton is anders
Geplaatst op 08-08-2010 door AnnaStaal in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Dichter Rim Crashton is begin veertig en een alleenstaande vader. De man wil niet uitgeven, hij houdt lezingen door het hele land (de VS welteverstaan), maar hij wil zijn gedichten niet vastgelegd hebben op de traditionele manier. Hij broed op iets...
Herinneringen en je vaste schijf
Geplaatst op 27-07-2010 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Eigenlijk is het wonderbaarlijk dat een mens zon groot geheugen heeft dat ze zoveel dingen kunnen onthouden terwijl iets van buiten leren voor sommigen juist niet te doen is.
Verder valt het wel mee
Geplaatst op 22-07-2010 door Carina03 in de categorie Kunst en cultuur / Gedichten
Als je naar de Nederlander luistert dan gaat het altijd redelijk tot goed. Richting het buitenland laten wij het ook zo overkomen. De meeste landen vinden Nederlanders een rijk land, denken dat hier het gras altijd groen is en dat we hier geen armoede...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl