X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Kunst en cultuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De Trouwjurk

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van 0Janneke0 0Janneke0 Auteur op infoyo sinds
21 Februari 2010


Bekijk het profiel van 0Janneke0
Datum: 05-02-2011
Auteur: 0Janneke0
Altijd dacht ik dat het gedoe rondom het uitzoeken van een trouwjurk†te sprookjesachtig werd neergezet. Maar wat blijkt, ook mij heeft het geraakt!

Vandaag besloten te gaan kijken voor een trouwjurk. Ik wilde snel even gaan kijken en wat sfeer proeven, dus niet echt "officieel" op voorbereid. En net als je onvoorbereid gaat kijken, gebeurd het spontane! Ik zag DE JURK en werd er meteen verliefd op. Natuurlijk het laatste exemplaar, o jee! Daar stond ik dan in mijn uppie. Is hij echt zo mooi of overdrijf ik, wat nu? Ik bel mijn moeder, ik beschrijf de jurk. Ik spreek mijn zus en beschrijf weer de jurk. Hebben jullie misschien tijd? ook al is het onverwacht? Ja, ze hebben tijd en komen kijken. In de tussentijd sta ik bij de jurk, die op een buste staat, het ziet er zo mooi uit. Ik zie mezelf gewoon in die jurk staan. Deze wordt het! Komt er een Italiaanse familie, het ziet ernaar uit dat ze de jurk willen gaan passen. Nee, toch, dit gaat mij niet overkomen! Ik loop naar de medewerkster van de zaak en zeg dat ik die mooie jurk waar ik een kwartier naar heb staan kijken toch wel wil passen maar het erop lijkt dat die Italianen ermee vandoor gaan. Ik krijg het aardig warm en dat zag de medewerkster van de zaak waarschijnlijk ook. Ze zegt: maak je maar niet druk, die Italianen hebben alle jurken al gepast, kopen doen ze toch niet. Ik wacht het rustig af en inderdaad, de jurk wordt weer aan de hanger gehangen en apart gelegd voor mij.
Er is een paskamer vrij, mijn moeder en zus komen binnen, dit wordt het moment. Wat onhandig ga ik de paskamer in, ik word de jurk in geholpen. Met de jurk aan kom ik de paskamer weer uit, ik ga voor de spiegel staan en dit is gewoon DE JURK! Het zit als gegoten, hoor ik zeggen, en dat zit het ook, het voelt goed, perfect, dit voelt goed!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl